Interferenţe sprituale ― Ediţie de Ziua Naţională a României

Programe UBB Radio

Damian Romeo vă invită să descoperiţi împreună esenţa patriotismului, libertatea şi responsabilitatea, într-o nouă ediţie a ‘Interferenţelor Spirituale’, sâmbătă, cu începere de la orele 18, la  UBB Radio.

Emisiunea este structurată în două părţi (voce), conţine trei piese şi poate fi ascultată  Online.

În emisiunea trecută (24.11.2012), am conchis că:

Suntem acelaşi întreg, nu suntem părţile lui constituente. Păcatul meu devine automat păcatul tău,  iar inima sufletului meu recită aceeaşi poezie ca inima sufletului tău. Nu trebuie să asteptăm un împărat să conduca la unison întreaga civilizaţie umană, predându-i astfel conştiinţa noastră şi aruncând la picioarele sale libertatea.

Universalitatea împărăţiei pământeşti există deja şi ea se regăseşte în cugetul şi în conştiinţa fiecărui individ în parte. Este responsabilitatea fiecăruia să lupte cu fiara din sine însuşi şi să aducă jertfă la altarul iubirii întregii umanităţi. Este de datoria fiecăruia să încerce să-şi descoasă iţele propriei judecăţi. Este necesar să îmbrăcăm plini de curaj haina suferinţei, atunci când aceasta există pentru că nimic nu poate fi mai plăcut decât să îţi trăieşti suferinţa ştiind că ai în fiecare secundă posibilitatea de a alege atitudinea în faţa ei.

Dragi ascultători, nu ucideţi speranţa din sufletul vostru fie şi în faţa celei mai mari ticăloşii. Iubiţi-vă unii pe ceilalţi exact aşa cum sunteţi, iar dragostea voastră să aibă potenţialul de a da la o parte perdeaua separatismului şi a egoismului. Urcaţi-vă pe culmile cele mai înalte ale iubirii şi adăpostiţi-vă la umbra celei mai profunde şi pure bucurii: bucuria de a fi liberi. Găsiţi libertatea în responsabilitatea de a alege răspunsul în faţa celor mai dure provocări şi acceptaţi consecinţele alegerii voastre cu demnitate.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts