Întârzieri pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca din cauza ceții

Din oraş Social

Ceața de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca provoacă probleme  atât la decolarea cât și la aterizarea curselor aeriene.

Opt curse aeriene operate luni dimineață, de pe Aeroportul Cluj-Napoca au înregistrat întârzieri între o oră și trei ore, două zboruri au fost deviate la Timișoara, iar alte două au fost anulate.

Potrivit site-ului Aeroportului Internațional Cluj-Napoca se înregistrează întârzieri la zborurile companiei Tarom, care ar fi trebuit să decoleze luni dimineață spre Viena, la ora 09:05 și spre București, la ora 10:45. De asemenea, au înregistrat întârzieri două zboruri ale companiei Wizz Air, spre Forli, care ar fi trebuit să decoleze la ora 07:20 și a fost reprogramat pentru ora 13:00, dar și spre Paris, la ora 11:25, cu o întârziere de două ore.

De asemenea, cursele Tarom, cu destinația București și Viena, care trebuiau să aterizeze în această dimineață pe aeroportul Cluj, înregistrează întârzieri. Două zboruri ale companiei Wizz Air, cu destinația Bergamo și Londra, au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.

Directorul operațional al Aeroportului Cluj, Iuliu Pop, a declarat pentru Mediafax că prognoza meteo indică o creștere a vizibilității după ora 9.00, zborurile urmând să fie reluate odată ce condițiile meteorologice vor permite acest lucru.

___________

Teodora Iancu

Foto: mediafax.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts