Întâlnire între Victor Ponta și secretarul american al Apărării

Politic
10962182_835136066528076_1754763130_n
Premierul României, Victor Ponta a avut miercuri o întalnire la Pentagon, Statele Unite ale Americii cu Chuck Hangel, secretarul american al Apărării, unde au discutat despre NATO cât și despre operațiunile coaliției. Ba mai mult, Hangel i-a mulțumit lui Victor Ponta pentru susținerea venită din partea guvernului României în suplimentarea trupele românești în misiunea din Afganistan.

În cadrul acestei discuții, premierul României l-a asigurat pe secretarul american de sprijinul venit din partea Romaniei în ceea ce privește consolidarea prezenței cu efective a SUA și NATO. De asemenea, cei doi au vorbit și despre evoluțiile regionale pe care Europa de Est le-a avut.

“ Premierul Ponta i-a mulțumit secretarului Hagel pentru atenția pe care acesta acordat-o problemelor de securitate din zona Mării Negre și pentru rolul pe care l-a jucat la conducerea Departamentului american al Apărării într-o perioadă tensionată pentru aliații NATO!” a spus secretarul de presă al Pentagonului, Jhon Kirby.

Guvernul Româiei a precizat faptul că Victor Ponta a accentuat importanța crucială a solidarității tuturor membrilor NATO și UE în fața provocărilor venite din partea Europei de Est.
 
Larisa Bîldea / Sursa fotografiei: www.evz.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts