Instagram primește o funcție de mesaje vocale pe mobil

Tech

Aplicația de socializare Instagram primește o caracteristică prin care utilizatorii pot trimite mesaje audio între două persoane sau în cadrul unui grup din fereastra de chat.

În timp ce alte aplicații de Messaging au integrată funcția de mesaje vocale de ani buni, Instagram s-a gândit să implementeze această funcționalitate în cadrul aplicației sale de pe mobil.

Noua caracteristică este disponibilă în cadrul conversațiilor, indiferent dacă vorbim de chat-urile în grup sau între două persoane, pictograma cu un microfon fiind disponibilă pentru utilizatori de telefoane cu sistemul de operare Android sau iOS.

Utilizarea opțiunii este similară cu cea de pe WhatsApp: „țineți apăsat pe buton și înregistrați mesajul audio”, care are o limită de un minut.

După ce ați oprit înregistrarea, mesajul va fi trimis automat, însă dacă doriți s-o ștergeți, glisați cu degetul pe pictograma cu coșul de gunoi care apare în timp ce înregistrați.

Aplicația Instagram a fost lansată pe data de 6 octombrie 2010 de către Kevin Systrom și Mike Krieger, serviciul atingând numărul de 100 de milioane de utilizatori la nivel global.

Instagram a fost achiziționat în 2012 de către facebook contra unei sume de 1 miliar de dolari, în prezent depășind compania mamă.

– Iosif Hăineală

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts