Inovaţii tehnologice şi culinare, la Expo Transilvania

Eveniment UBB Radio

Cele mai noi dotări pentru bucătăriile hotelurilor şi restaurantelor, cât şi idei în materie de reţete şi aranjamente culinare sunt prezentate în cadrul târgului “Hotel & Catering”, inaugurat astăzi la Expo Transilvania.

Maeştrii bucătari se vor întrece în măiestrie şi originalitate, iar vizitatorii vor putea degusta toate bunătăţile expuse.

La a VIII-a ediţie a târgului expun 51 de companii specializate în echipări atât pentru hoteluri, cofetării, patiserii, cât şi pentru cazinouri, discoteci sau curăţătorii.

Pentru cele cinci zile de prezentare, organizatorii au pregătit o serie de manifestări, între care un program de conferinţe şi simpozioane şi un show gastronomic, acesta din urmă făcând deja parte din tradiţia târgului.

La deschidere, directorul general executiv al Expo Transilvania, Avram Ioan, a vorbit despre o diminuare a numărului expozanţilor faţă de anul trecut, din cauza crizei economice.

Totodată, subprefectul Vasile Cozma a subliniat necesitatea îmbunătăţirii infrastructurii hoteliere clujene, în condiţiile în care Cluj-Napoca este un important oraş cultural.

_______

Oana Moisil

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts