Înfrângere în minimum de seturi pentru ”U” Cluj la Zalău

Sport

Venită la poalele Meseșului după două meciuri bune în campionat, însă doar cu un singur punct acumulat, ”U” Cluj a pierdut sâmbătă seara, cu 3-0 (25-20, 25-22, 25-18) în fața unei candidate la titlul de campioană, Volei Municipal Zalău.

Primul set a fost la discreția totală a sălăjenilor, care s-au impus la 20. Clujenii au luat atitudine pentru al doilea parțial, fiind cei care au condus pe tabelă destul de multe minute, însă experiența mai mare a gazdelor și-a spus cuvântul, scorul devenind 2-0.

Ritmul foarte bun impus de zălăuani de la început s-a menținut până la ultima minge jucată, izbutind o victorie scurtă, 3-0, în urma căreia au obținut al doilea succes stagional. De cealaltă parte, ”U” rămâne fără meci câștigat după aceste prime trei etape.

Cei mai eficienți jucători de la VMZ au fost Bălean, cu 13 puncte, Dall Bosco (9), Mihalcea și Jeliazkov, ambii cu câte 8 puncte. Pentru clujeni cele mai multe puncte le-a realizat Negrean (10), urmat de Borota și Pașcan (8), respectiv Șoloc (6).

În runda următoare VM Zalău va juca tot pe teren propriu, împotriva celor de la VCM Piatra Neamț, în vreme ce ”U” Cluj are un derby județean sâmbăta viitoare, primind vizita celor de la CSM Câmpia Turzii.

Krisztian Bucsi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts