Înfrâgere dureroasă pentru feroviari

Sport UBB Radio

După ce formația din Gruia a reușit să o învingă pe CSU Craiova la ea acasă cu scorul de 1-4, craiovenii au reuşit să învingă pe CFR Cluj chiar la ei acasă cu scorule de 0-3, astfel craiovenii luându-şi revanşa în faţa feroviariilor după meciul trecut disputat la Craiova.

Dacă până la începutul acestei etape feroviarii mai aveau speranţe la titlu, acum, cu această înfrângere dureroasă suferită pe teren propriu, clujenii şi-au luat adio de la titlu.

După fluierul de start al centralului George Rădulescu, ambele formaţii au avut numeroase ocazii ceea ce arată că ambele formaţii îşi doreau foarte mult victoria.

Prima mare ocazie a meciului a aparţinut formaţiei clujene. Imediat după schimbul lui Ciprian Deac, acesta fiind accidentat, Vasile Miriuţă a fost nevoit să-l schimbe, introducându-l pe Juan Carlos, acesta reuşind să creeze o ocazie mare la poarta Craiovei şi, mai mult de atât, să bage mingea în poartă, însă golul nu a fost validat pe motiv de offside.

Până la pauză ambele formaţii au arătat un joc agresiv, nu au lipsit nici golurile din prima repriză. Primul care a reuşit să înscrie în poarta lui Traian Marc a fost Ivan Andrei care a reuşit să găsească o fisură în apărarea clujenilor şi cu o execuţie dinafara careului de şaisprezece metrii a reuşit să trimită balonul în plasa porţii.

Cel de-al doilea gol al Craiovei a venit pe la sfârşitul primei reprize după un contra atac reuşit al formaţiei oaspete, şutul lui Jazvic a fost respins de Traian Marc direct în faţa lui Zlatinski care nu a ezitat şi a reuşit să trimită balonul direct sub bara transversală.

La startul reprizei a doua Miriuţă l-a introdus în teren pe Dan Roman în locul portughezului Filipe Nascimento, la fel şi antrenorul Craiovei Gheorghe Mulţescu a efectuat o schimbare la începutul reprizei a doua, l-a scos din teren pe Alexandre Barthe şi în locul acestuia a intrat în teren Robert Petre, astfel Craiova a jucat cu patru apărători.

Repriza a doua a început în forţă pentru ambele formaţii, nici în această repriză nu au lipsit marile ocazii însă formaţia oaspete a reuşit să fructifice într-un final marile ocazii din faţa porţii clujenilor prin acelaşi Andrei Ivan care a înscris pentru 1-0 după numeroasele bâlbâieli ale apărării clujene în faţa propriei porţi.

La finalul meciului formaţia gazdă a căutat golul de onoare însa fără succes. Meciul dintre cele două echipe în cele din urmă s-a încheiat cu scorul de 0-3. Un rezultat total neaşteptat, trupa lui Miriuţă prezentând un joc modest, craiovenii iau cele trei puncte iar clujenii nu mai au nici o şansă pentru a obţine titlul de campioană.

– Kato Akos / Sursa fotografiei: 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts