Încep lucrările de reconstrucție la Fabrica de Bere URSUS

Eveniment UBB Radio

Lansarea lucrărilor de reconstrucție “Fabrica de Bere URSUS” va avea loc miercuri, 30 martie. Acesta este un proiect unic pentru SABMiller și Ursus Breweries, la care s-a ajuns în urma mutării producției. Planurile de lansare ale mini-unității de producție, vor fi discutate de către Președintele Ursus Breweries Gary Whitlie, dar și de alți invitați.

În actuala locație a fabricii Ursus va fi amenajată o mini facilitate de productie, în care vor fi produse specialități de bere URSUS, care va fi furnizată și altor locații din Cluj. De asemenea, compania va mai include un pub și un restaurant.

Noul spațiu va avea o capacitate de aproximativ 200 de persoane, care vor putea și să asiste la procesul de fabricare a berii.

”Clujul a fost, este și rămâne important pentru noi. Această mini-facilitate de producție este unică în portofoliul companiei la nivel european, plecând de la dorința de a continua tradiția fabricării berii URSUS în Cluj. Plănuim să facem din acest loc un punct de atracție atât pentru clujeni, cât și pentru vizitatorii orașului și sperăm că acest proiect să fie un motiv de mândrie în plus pentru oraș”, a declarat președinte Ursus Breweries, Gary Whitlie.

________________

Anca Baciu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts