Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite în România, la FSPAC

Din oraş UBB
Sursa fotografiei: http://fspac.ubbcluj.ro/ambasadorul-sua-in-romania-hans-klemm-la-fspac/
Sursa fotografiei: http://fspac.ubbcluj.ro/ambasadorul-sua-in-romania-hans-klemm-la-fspac/

Ambasadorul Statelor Unite la București, excelența sa, Hans Klemm, a fost prezent astăzi, 25 februarie, începând cu ora 11.15, la sediul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, unde a vorbit despre importanța mandatelor a doi președinți ai SUA, Abraham Lincoln și Georghe Washington.

Excelența sa le-a prezentat studenților și cadrelor didactice prezente la eveniment importanța mandatelor  pe care aceștia au avut-o în dezvoltarea Americii, cu ocazia ”Presidents’ Day”, Ziua Președinților, celebrată luna aceasta în America.

La finalul discursului său, profesorii și studenții Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napcoa i-au adresat ambasadorului SUA întrebări cu privire la relațiile dintre România și SUA și importanța pe care Statele Unite i-o acordă României.

Pe de altă parte, domnia sa, Hans Klemm, le-a transmis celor prezenți că salută lupta anticorupție începută încă din anul 2015 în România, fiind de părere că acest lucru este absolut necesar pentru ca o țară să funcționeze optim. De asemenea, ambasadorul SUA crede că problema corupției există în mai toate țările, iar România este de apreciat pentru că a luat atitudine în acest sens.

Mai multe detalii dezbătute astăzi puteți afla vizionând următorul video:

https://www.youtube.com/watch?v=FwaV9p6MA8k

– Alexandra Boierean

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts