Hackerii Anonymus amenință să demaște corupția din cadrul Poliției Minneapolis

Tech UBB Radio

Grupul Anonymus, într-un videoclip, cere acuzarea polițistului Derek Chauvin, vinovat de moarte lui George Floyd, și amenință să scoată la iveală toate ilegalitățile Poliției din Minneapolis(MPD), dacă nu se iau măsurile necesare, potrivit Forbes.

Aceste amenințări s-au dovedit adevărate, deoarece MPD a susținut că site-ul le-a fost blocat, după ce videoclipul a ajuns viral, dar grupul nu și-a asumat acest lucru. Videoclipul vine ca răspuns la protestele violente ce au luat amploare în toată America și, totodată, din cauza, forțelor de ordin care au tras cu tunuri de gaze și cu gloanțe de cauciuc într-un grup de jurnaliști, conform publicației Variety.

În videoclip, Anonymus a declarat:

„Polițiștii care ucid oameni și comit alte infracțiuni trebuie să fie trași la răspundere la fel ca noi ceilalți (…) Oamenii s-au săturat de corupție și violență din partea unor organizații care promit să le ofere siguranță. După evenimentele din ultimii ani, mulți oameni încep să înțeleagă că nu sunt aici ca să-i apere, ci mai degrabă să-i oprime și să impună voința unor conducători criminali. (…) Acești polițiști trebuie aduși în fața legii, iar ofițerul Chauvin, în special, trebuie acuzat de omor. Din păcate, nu avem încredere în organizația lor coruptă pentru a face dreptate, așa că vom scoate la iveală numeroasele crime din întreaga lume. Noi suntem legiunea. Venim.”

Sursa: Forbes

Andreea Neamț

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts