Gheorghe Vușcan aduce acuze la adresa Primăriei și a Consiliului Județean Cluj

Din oraş

vuscan1

Prefectul Clujului, Gheorghe Vușcan,  învinovățește Primăria și Consiuliul Județean din Cluj pentru lipsa de interes pe care o acordă proiectului în valoare de 71 de milioane de euro de la Aeroportul din Cluj, conform Știri de Cluj.

„Prima întâlnire a fost alaltăieri. I-am convocat pentru că mi-am dat seama că nu se întâmplă absolut nimic cu acest proiectfoarte important de conexiune intermodală cu CFR-ul și Aeroportul, unde după ce am făcut un studiude fezabilitate cu 6 obiective de investiții separate în acest proiect, am aflat că nu știe stânga ce face dreapta”

susține Vușcan.

Proiectul pentru care Primăria, Consiliul Județean Cluj, Aeroportul și CFR Călători trebuie să se asocieze ar atrage fonduri europene, urmând ca în urma desfășurării acestuia să se realizeze un terminal cargo, cargo CFR, o legătură pietonală, aeriană şi subterană, o centrală de cogenerare, un parc fotovoltaic şi legătura pentru transportul auto. Proiectul cuprinde o parcare long-term, extinderea parcării actuale, o parcare de avioane, precum şi un parc şi un hotel în apropierea aeroportului.

– Larisa Antal / Sursa fotografiei: turdalive.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts