George W. Bush vine la Bucureşti pentru lansarea unei televiziuni de ştiri

Media UBB Radio

George W. Bush, fostul preşedinte american va participa în Bucureşti la lansarea unui nou post de televiziune de ştiri în luna septembrie.

Noul post TV va face parte din trustul care patronează şi ziarul Puterea. De asemenea la lansare şi-au anunţat prezenţa fostul secretar de Stat american Colin Powell, David Plouffe, şeful de campanie al lui Barack Obama şi fostul prim-ministru spaniol José María Aznar López anunţă agenţia mediafax.

Adrian Thiess coordonatorul proiectului TV, a spus pentru paginademedia.ro că proiectul viitoarei televiziuni de ştiri este deja în lucru şi că va fi condus de un actual şef de la una dintre televiziunile importante din Româna. Va fi un post complet detaşat de orice chestiune partinică editorială, va fi o televiziune credibilă, liberă de orice presiune politică. Avem finanţarea necesară pentru doi ani, care oferă un confort financiar în care postul poate să demonstreze că e credibil. Umple o nişă de credibilitate care există în România pe piaţa posturilor TV. După 2009, când am văzut cum pot fi folosite posturile de ştiri în favoarea unui candidat, era loc pentru un post de ştiri echilibrat, a mai spus coordonatorul proiectului pentru paginademedia.ro. Thiess a ţinut să menţioneze şi faptul că Sorin Ovidiu Vîntu, nu are nicio legătură nici cu cotidianul Puterea şi nici cu postul de televiziune.

Cătălin Nunu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts