Galele Studenţeşti 2009 la Cluj-Napoca

UBB Radio

Galele Studenţeşti încep mâine la Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Gale Studentestiîmpreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi va dura până pe 15 octombrie.

Obiectivul Galelor Studenţeşti este de a implica studenţii în activităţi şi workshop-uri gratuite pentru a le stimula gândirea creativă.

“Galele studenţeşti îşi propun să ureze bun venit, în primul rând studenţilor în noul an universitar într-un mod original.Îi invităm la spectacole de divertisment şi cultură pentru a le arăta că în Cluj sunt foarte multe oportunităţi de distracţie şi de acumulare de experienţe noi” a declarat unul dintre organizatorii evenimentului, Dania Rusu.

De asemenea, organizatorii evenimentului îşi propun realizarea în această seară a celui mai mare flash mob prin atragerea a peste 200 de persoane.

Bugetul de care beneficiază evenimentul este de 350 de milioane care cuprind toate cheltuielile.

Anul acesta Galele studenţilor se organizează separat în fiecare din cele 13 Case de Cultură la nivel naţional faţă de anii precedenţi când se organiza vara la Costineşti.

Simona Sauca

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts