Gala Partenerilor Habitat: celebrarea reponsabilităţii sociale în comunitatea clujeană

Eveniment UBB Radio

Gala Partenerilor HabitatPrima ediție a Galei Partenerilor Habitat pentru Umanitate Cluj a avut loc aseară, ocazie cu care au fost premiați cei mai activi parteneri care au contribuit în ultimii ani la sprijinirea familiilor în nevoie de o locuință decentă.

La eveniment au participat peste 40 de invitati, reprezentanti ai mediului de afaceri, ai societatii civile și ai autorităților clujene.

“Dorim sa eliminăm locuințele sărăcăcioase și lipsa de adăpost din întreaga lume și să facem din adăpostirea în condiții decente o problemă de conștiință și de acțiune”, a declarat Victoria Lakatos, membru fondator a Asociației Habitat pentru Umanitate.

Tot la Gala Partenerilor Habitat s-a lansat următorul proiect al organizației, și anume construirea primei locuinţe din următoarea decadă de activitate exclusiv prin puterile şi contribuţia comunităţii locale.

“Contribuția financiară sau cu materiale de construcție a fiecăruia dintre noi însemnă mai mult decât o familie ajutată, însemnă o piatră importantă de temelie pentru o comunitate unită, care contribuie la rezolvarea unei probleme acute: adăpostirea sărăcăcioasă”, susține Andrei Szanto, director executiv Habitat pentru Umanitate Cluj.

Habitat pentru Umanitate este o asociație umanitară, non-profit, care construiește și renovează locuințe simple, decente, sănătoase și accesibile ca preț pentru persoanele defavorizate.

Alexandru Irina – Eliza

Foto: Habitat pentru Umanitate

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts