FOTO | Strada Potaissa a devenit piața de flori a Clujului

Din oraş

Evenimentul Strada Potaissa se află la a doua ediție și este un eveniment inspirat de seria Street Delivery. Astfel, organizatorii și-au propus să transforme o stradă de poveste într-o piață de suflet.

La cea de-a doua ediție a pieței de flori vor participa producători locali de plante aromatice și ornamentale, floriști și designeri florari cu experiență sau mici florării, cum ar fi: Iooi Flowers, Lorena Flowers, Las Floristas, Lavender Farm. Pe lângă producătorii locali, designeri florari și florării, la eveniment va participa pentru prima oară și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj. Standuri inedite completând un decor de poveste.

Strada Potaissa va fi din nou luminată de instalațiile artistice, fiind îmbogățită de mai mult conținut dedicat iubitorilor de amenajări exterioare și creșterea plantelor și florilor. Totodată a fost amenajată și o zonă de relaxare și de recreere.

În fiecare seară artiști locali vor susține concerte live în fața publicului, artiști precum: Andrei Petru, Garage Musik Band, Diana Săveanu și Infusion. Programul muzical integral poate fi găsit pe https://cluj.com sau pe pagina de facebook a evenimentului

Evenimentul de pe Strada Potaissa va avea loc de vineri până duminică între orele 10:00 – 22:00.

– Andreea Dragomir

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts