FOTO | Peste o mie de clujeni au protestat în Piața Unirii, față de intenția coaliției de guvernare de a schimba legislația penală prin ordonanță de urgență

Din oraş

Începând din ianuarie 2017, românii ies în stradă și protesteză împotriva modificărilor Codurilor Penale. Clujul protestează, alături de ale orașe din România, deoarece ultimele afirmații ale reprezentanților clasei politice afectează credibilitatea justiției. Protestatarii își exprimă nemulțumirea față de modificările aduse Codului Penal și Codului de Procedură Penală. Faptul că textul care conține modificările Codului Penal a fost adoptat luni noaptea cu 175 voturi “pentru”, 78 ”împotrivă” şi o abţinere a amintit de O.U.G. din 13 februarie 2017, adoptată tot în toiul nopții. Aceste modificări afectează independența justiției.

În anul aniversării Centenarului Marii Unirii asistăm la o epidemie de imoralitate. Suntem aduși la capătul puterilor de impostori deghizați în politicieni. Ne luptăm cu aceeași actori politici care au supraviețuit căderii comunismului în România.

– Alexandra Arboreanu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts