Filmele de la TIFF revin la Cluj

Eveniment Media

Cinemateca TIFF vine în perioada 27 octombrie – 22 decembrie la Cluj, unde, în cadrul celei de-a doua ediții vor avea loc proiecții ale filmelor prezente la Festivalul Internaţional de Film Transilvania.
Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc continuă campania de re-atragere a publicului român către cinema prin proiectarea a celor mai importante producții prezente la ediția din 2011 a TIFF. Evenimentul va avea loc în fiecare joi, de la ora 20.00 la Cinema Victoria, unde clujenii sunt așteptați să urmărească proiecții din cele mai diverse. Vor putea fi vizonate documentare, drame dar și comedii.
Cinemateca TIFF va debuta cu proiecția filmului care a închis cea de-a 10-a ediție TIFF, “O zi din viață”. Deschiderea Cinematecii TIFF va avea loc simultan atât la Cluj cât și la Sibiu. Evenimentul continuă pe 3 noiembrie cu unul din cele mai puternice filme ale anului 2010, “Să nu mă părăsești”, dar și în următoarele săptămâni filme precum “Drumul de întoarcere”, “Într-o lume mai bună” sau “Biutiful”.
Prețul de intrare la proiecții este de 5 lei.

________

Oana Alexa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts