Fii ajutorul lui Moş Crăciun în Librăria Cărtureşti!

Din oraş

Fii ajutorul lui Moş Crăciun în Librăria Cărtureşti!Pentru că e luna cadourilor în librăria Cărturești s-a deschis, ieri, evenimentul caritabil: „Fii ajutorul lui Moș Crăciun în librăria Cărturești”, un eveniment menit să contribuie la zâmbetele și bucuria altor persoane.

În librăria Cărtureşti din Iulius Mall a fost amplasată o cutie pe ca noi, ajutoarele lui Moș Crăciun, să o umplem de cadouri pentru a ne arăta generozitatea față de persoanele cărora soarta le-a întors spatele.

Pentru sărbatori, toată lumea se pregătește temeinic, face ordine şi descoperă o mulţime de lucruri de care nu mai are nevoie, de care a uitat, pe care nu le mai foloșeste şi care ocupă inutil spaţiu, lucruri în stare buna și de care alte persoane s-ar bucura, de care-ar avea nevoie şi pe care le-ar folosi. Cu acest rol a fost organizat acest eveniment caritabil, cutia Mosului din libraria Cărturești, care te așteaptă daca vrei să te implici social și să faci un bine.

„Ideea organizării acestui eveniment a fost a noastră, împreună cu niște colaboratorii de-ai nostri cu care facem și seara de jocuri din fiecare miercuri, respectiv Lia Bolte și Mihaela. Scopul organizării acestei acțiunii, este de a încerca să adunăm lucruri, să strângem produse, pentru a sprijini activitățile desfășurate în centre, prevenirea delicvenței și reîntegrarea copiilor în societate. Nu stiu cum vor privi clujenii această acțiune, deoarece este prima de acest gen. Deocamdată sunt destul de reticenții, în comparație cu alte genuri de acțiuni”, a declarat Mihai Mateiu, organizator al evenimentului.

Cadourile adunate vor pleca în 21 decembrie către cei 40 de copii, cu vârste cuprinse între 9 și 19 ani, beneficiari ai centrelor Fundației Prison Fellowship România.

Cei interesați de această acțiune, și care vor să facă un bine în perioada sărbătorilor sunt așteptați în librăria Cărturești din Iulius Mall până pe 20 decembrie.

Alexandru Irina – Eliza

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts