Festivalul Studcard 2010

Cultură Din oraş

Festivalul StudCard începe mâine la Cluj-Napoca și se va desfășura până pe 9 decembrie. Programul include piese de teatru, concerte, workshopuri dar și mult stand-up comedy.

În data de 23 noiembrie are loc ultimul concert Phoenix în Cluj-Napoca, care va fi susținut la Sala Sporturilor, începând cu ora 19:00. Posesorii de StudCard beneficiază de o reducere de 15 lei.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim: Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas, la Casa de Cultură a Studenților dar și on-line pe www.eventim.ro

Între 23-27 noiembrie StudCard organizează workshopuri, traininguri, dar și prezentări pe diferite teme. Accesul la aceste conferinţe este liber doar pentru posesorii de StudCard şi card ELSA, iar ceilalţi vor plăti pe loc o taxă de participare de 5 lei.

Spectacolul de teatru “O lume pe dos”, în regia Iarinei Demian va fi jucat în 6 decembrie pe scena Casei de Cultură a Studenților. Din distribuție mai fac parte Tudor Chirilă, Simona Stoicescu, Marius Drogeanu, Smaranda Caragea și Andrei Runcanu.

Festivalul se încheie pe 9 decembrie printr-un maraton de stand-up comedy.

_________

Teodora Iancu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts