Festivalul Comedy Cluj a ajuns la cea de-a treia ediţie

Din oraş Eveniment

Festivalul Internaţional de Film “Comedy Cluj” va începe la Cluj-Napoca în data de 14 octombrie şi se va desfăşura pe parcursul a zece zile. Pe lângă programul filmelor, organizatorii le-au pregătit devoratorilor de film câteva surprize.

“Totul este bazat pe dorinţa noastră de a oferi chestiuni suplimentare”, a declarat directorul administrativ al festivalului, Horaţiu Dan. Din această cauză, organizatorii au pregătit numeroare surprize pentru iubitorii de comedii.

Deschiderea oficială a Festivalului va avea loc în 14 octombrie, de la ora 19:00, la Cinema Florin Piersic, cu filmul “Defendor”.

Evenimentele deosebite constau în proiecţii special, dar şi două workshopuri. Primul workshop va avea loc sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 11:00, la hotel City Plaza, unde celor interesaţi li se va explica, cum anume se poate realiza un personaj de bandă desenată. Acesta va fi ţinunt de Octav Ungureanu, Toma Alexandru şi Mihai Grajdeanu, desenatori şi iniţiatori ai revistei de bandă desenată – Revista Comics.  Al doilea workshop are ca temă soundtrack-urile din filmele lui Kubrick. Acesta va fi ţinut de Dennis Dreith şi va avea loc tot sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 10:00, la hotel City Plaza.

De asemenea, una din proiecţiile unice va fi “Best of Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, unde se vor regăsi cele mai bune reclame difuzate în cadrul evenimentului în ultimii 30 de ani. “Cucoana Chiriţa” este o altă proiecţie specială, care va avea loc în prezenţa actriţei Draga Olteanu Matei, vineri, 21 octombrie de la ora 18:00, la Cinema Florin Piersic.

“Din dragoste cu cele mai bune intenţii” este o proiecţie avant-premieră naţională şi va avea loc vineri, 21 octombrie, de la ora 20:30, la Cinema Florin Piersic.

“Suntem mulţumiţi atât de spotul festivalului, cât şi de cum au decurs lucrurile în organizarea acestuia”, a mai declarat directorul administrativ al festivalului, Horaţiu Dan.

 

Spot Comedy Cluj 2011

Pentru mai multe informaţii despre bilete, dar şi despre program le puteţi accea la adresa www.comedycluj.ro

 

_____________________

Anca Baciu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts