Festival de Artă Fotografică pentru clujeni

Din oraş Eveniment

Prima ediție din România a Festivalului Internațional de Artă Fotografică – Foto Fest România va începe vineri, 25 mai, în Cluj-Napoca.

„Este un proiect ambițios care își propune să devină, în domeniul artei fotografice, asemenea Festivalului Internațional de Film pentru cinematografie.”, a declarat primarul Sorin Apostu.

Deschiderea oficială va avea loc la sediul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, la ora 18, cu expoziția „Oameni și cruci” a lui Vasile Dorolți.

De asemenea, de la ora 19.15, din Piața Unirii până la Teatru, cei câțiva zeci de participanți așteptați vor purta în mâini fotografii, ceea ce va reprezenta prima expoziție mobilă din Cluj-Napoca.

Timp de o săptămână, între 27 mai și 3 iunie 2011, pasionaţii de fotografie, amatori şi profesionişti, vor avea posibilitatea de a se întâlni într-un cadru organizat şi de a interacţiona. Pe parcursul festivalului vor avea loc zeci de expoziţii foto, workshopuri şi prezentări de fotografie, concursuri foto cu premii, mese rotunde, proiecţii, târg de fotografie, lansări de cărţi din domeniul fotografiei, lansări de mărci de echipament foto și petreceri.

Fiaf Final

Vezi mai multe video din evenimente

 

____________

Ana Giol

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts