Expoziţie foto – “Apa – o resursă vitală” – la Biblioteca judeţeană Octavian Goga

Din oraş Eveniment

O expozţie de fotografii cu tematica problemelor de mediu va avea loc în perioada 25 martie – 6 aprilie la Biblioteca judeţeană Octavian Goga.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, la Biblioteca judeţeană Octavian Goga din Cluj începe astăzi o expoziţie de fotografii. Expoziţia face parte dintr-un şir de evenimente cu ocazia Zilei Mondiale a Apei.

20 de fotografii făcute din aer şi imprimate pe postere de format mare sunt  însoţite de comentarii care abordează problemele de mediu şi de dezvoltare durabilă. Textele sunt în limba franceză, cu traducere în limba română. Din cauza exploatării puternice a apei, prin această expoziţie se prezintă noile condiţii de utilizare a apei, spre o dezvoltare durabilă.

Expoziţia este  realizată de fundaţia Good Planet, iar un alt eveniment – ,,Seminar Ştiinţific pentru publicul larg” cu tema ,,Accesul la Apă şi la Epurare în România” – organizat tot  de această fundaţie va avea loc mâine, 26 martie, ora 9  la Facultatea de Biologie. Aici vor fi prezenţi experţi francezi şi români pe probleme legate de serviciile de apă din România.

____________

Mădălina Nica

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts