Expoziție de tatuaje organizată în Cluj-Napoca

Din oraş

International Expo Tattoo a avut loc în Cluj-Napoca. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul de Artă , pe parcursul a trei zile, din 16 până în 18 iunie. Peste 70 de artiști de talie națională și internațională au fost prezenți la eveniment, unde și-au prezentat creativitatea și talentul. Aceștia au realizat peste 250 de tatuaje.

La ediția de anul acesta, au participat artiști tatuatori atât din România și Republica Moldova, cât și din Europa: Germania, Olanda, Danemarca, Anglia, Ungaria; chiar și din Mexic.

Evenimentul s-a desfășurat în ziua de vineri și în weekend. Expoziția a cuprins mai multe activități din domeniul artei tatuajelor și a desenului. Astfel, participanții și-au arătat talentul, pictând pe pânză și realizând tatuaje.

Cele mai reușite creații au fost premiate în cadrul concursurilor “Best of Day” și “Best of Show”. Frumusețea a fost, de asemenea, premiată și în cadrul unui concurs: “Miss Ink”.

Atmosfera a fost întreținută de invitați, care au susținut concerte live. International Tattoo Expo a fost la ce-a de-a 3 a ediție organizată în Cluj-Napoca.

– Gheorghița Boriceanu / Sursa fotografiei: Transilvania Tattoo Expo

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts