Expoziție caritabilă pentru bolnavii de HIV/SIDA

Din oraş

O expoziție fotografică va fi deschisă în 12 mai, ora 19.00,  la Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca cu scopul strângerii de fonduri pentru bolnavii de HIV/SIDA.  Toate fotografiile expuse sunt realizate pe această tematică, iar scopul lor este acela de a sensibiliza publicul.

Evenimentul heARTS AID people este organizat sub sloganul „Un viitor într-un cadru” de echipa KIDD formată din Erika Kramarik, Alexandra Irimie, Flavia Dan şi Alex Drăgan, studenți ai secției de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Deschiderea va fi una de gală, accesul fiind permis doar invitaților și presei, dar expoziția continuă și în 13 mai, când intrarea este liberă.

Fiecare invitat va putea să doneze o sumă de bani Asociaţia Române Anti-SIDA, iar în schimb va primi o fotografie. Pe parcursul expoziţiei vor cânta un recital de muzică clasică patru studenți de la Academia de Muzică.

Motivația în spatele realizării acestui eveniment este regăsită în nevoia Asociației Române Anti-SIDA de a avea fonduri pentru a acoperi activitățile de prevenție a infecției cu HIV, deoarece bugetul acestor activități nu a fost acoperit de stat.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts