Expoziție de mobilă la EXPO Transilvania

Din oraş Eveniment

EXPO Transilvania și Camera de Comerț și Industrie Cluj deschid evenimentele expoziționale din Transilvania, specializate în mobile și design interior, amenajare și dotare case. Expozitiile vor avea loc în perioada 3 – 7 noiembrie, la Centrul expozițional EXPO Transilvania din Cluj-Napoca.

La expozițiile Conmob și EXPO Casa sunt așteptați vizitatori din toate județele, atât specialiști interesați de contactul cu firmele de profil, cât și un numeros public larg.

Conmob (ediția a XIX), cel mai mare Târg Național specializat de Mobilă din Transilvania, prezintă în acestă ediție mobiliere pentru interioarele locuințelor, mobiliere pentru birouri și mobiliere pentru spații comerciale.

EXPO Casa (editia a XI), expoziție specializată de design interior, amenajare și dotare case, va reuni firme din următoarele grupe: arhitectură și design interior,decorațiuni interioare, produse pentu amenajări interioare, uși, ferestre, fațade, obiecte sanitare, obiecte de iluminat, instalații de încălzire și climatizare, literatură de specialitate.

Firmele expozante vor fi în număr de 57 dintre care 2 sunt din străinatate, din Polonia şi respectiv Spania, iar suprafaţa pe care se va desfășura este de peste 3.500 de metri pătraţi.

La sfârșitul expoziției, se va organiza și un concurs pentru vizitatori unde se vor oferi trei premii, printr-o tragere la sorț: o canapea, un fotoliu și o comodă.

__________

Bianca Lăscoi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts