AUDIO | Europa prin ochii tinerilor artiști

Engage UBB Radio

Centrul Europe Direct Transilvania de Nord, Agenția de Dezvoltare Regională  Nord-Vest și Primăria Cluj-Napoca au sărbătorit pe 9 mai Ziua Europei, la Centrul de Cultură Urbană Casino, din Parcul Central Cluj-Napoca, cu un program construit pentru tineretul inovativ și talentat de care comunitatea noastră are privilegiul să se bucure.

În cadrul evenimentului  s-a organizat și o expoziție de pictură a elevilor  Liceului de Arte Vizuale “R. Ladea”, intitulată “Grădini Europene”, alcătuita din zeci de lucrări pe tema grădina, ale elevilor din diferite ateliere și clase, îndrumați de profesori de specialitate. În paralel cu  expoziția s-au oferit informații privind finanțările europene tuturor persoanelor interesate.

Am dorit să aflăm de la elevii care și-au expus lucrările, propriile viziuni asupra creațiilor.

George Roman

Sergiu Rus

Șinteuan Diana

Răzvan Liță

Elevii de la Liceu de Arte Vizuale “R. Ladea” au fost alături de organizatori până la sfârșitul zilei, și de la ora 17 i-au  onorat cu o reprezentație de încheiere, un spectacol interactiv, care a invitat publicul să se implice în orice temă grafică, auditivă sau de design pe tema ,,Spreading European Values’’.

A fost o zi memorabilă, care a fost  transmisă live pe pagina de facebook https://www.facebook.com/europedirect.cluj/, dar și pe instagram https://www.instagram.com/edtransilvaniadenord/.

Andrei Bocancea/Răzvan Liță

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts