Emil Boc: Opțiunea pe care au exprimat-o grupurile parlamentare a fost aceea de a continua cu un guvern remaniat

Politic UBB Radio

Premierul Emil Boc a declarat la ieșirea de la consultările cu grupurile parlamentare ale PDL că opțiunea pe care aceștia au exprimat-o este remanierea. Remanierea Cabinetului, a fost votată pentru de toți parlamentarii PDL cu excepția a 12 abțineri.

Conform declarației premierului în cadrul consultărilor s-a luat în calcul varianta depunerii mandatului intregului guvern care a întrunit doar 6 voturi “pentru” sau continuarea cu un guvern remaniat

”Opțiunea pe care au exprimat-o grupurile parlamentare a fost aceea de a continua cu un guvern remaniat. Vom avea discuții în continuare în partid în cadrul colegiului director pentru a finaliza procesul de remaniere potrivit consituției în urma consultării dintre președintele româniei și primul ministru” a declarat Emil Boc.

În cadrul întâlnirii parlamentarilor PDL premierul a prezentat o evaluare a Guvernului și a miniștrilor.

La această reuniune au participat senatorii şi deputaţii partidului, reprezentanţii Biroului Permanent Naţional al PDL şi membri ai Cabinetului Boc.

Conform unor surse citate de agenția Mediafax, la întâlnirea de astăzi deputații au primit mai multe formulare prin care au trebuit să noteze calificative membrilor Cabinetului Boc. Chestionarele au fost depuse mai apoi într-o urnă mai scrie agenția citată.  Senatorii PDL au primit de asemenea chestionare similare înaintea şedinţei cu premierul, la întâlnirea de grup de astăzi

Liderii PDL vor decide mâine la ora 16 cine va fi remaniat în cadrul ședinței colegiului director.

Cătălin Nunu

foto: gov.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts