Elena Udrea, adusă în cătușe la sediul ICCJ

Infracțiuni Politic

61633021

Elena Udrea a fost adusă astăzi cu o dubă a Poliției la sediul ICCJ, unde se judecă cererea procurorilor DNA de arestare a deputatului PMP în dosarul Microsoft pentru 30 de zile.

La intrarea în sediul ICCJ, Udrea a repetat același gest pe care îl făcuse înainte de aflarea deciziei privind reținerea în dosarul Microsoft, acela de a duce degetul arătător pe nas.

Gestul Elenei Udrea a iscat numeroase discuții, iar deputatul a ținut să explice pe pagina ei de Facebook, înainte de reținere, ce a vrut să demonstreze:

„Văd că gestul meu din Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă şi s-a transformat în subiect de analiză semiotică. În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că «totul e în regulă»”

Conform Mediafax.ro, Elena Udrea avea cătuşe la mâini când a fost scoasă din maşină, iar înainte de a intra în sediul ICCJ a repetat gestul de a duce degetul arătător de la mâna dreaptă pe nas, pe care l-a făcut şi luni, în plenul Camerei Deputaţilor, când se discutau cererile DNA de avizare a urmăririi, reţinerii şi arestării deputatului PMP.

– Alexandra Boierean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts