Ediție specială EuroTalk

Programe UBB Radio UE

UBB Radio transmite de la Bruxelles. Roxana Persa şi Mihaela Trombitaş vă invită să ascultați, astăzi de la ora 12.00, o ediție specială a emisiunii EuroTalk, ce va dura două ore.

Primul invitat al emisiunii este președintele Consorțiului Organizațiilor Studențești și al Asociației Studenților pentru Capitala Europeană a Tineretului 2015, Vlad Pop. El a fost prezent în acest weekend la Maribor, Slovenia, unde Clujul a fost desemnat Capitală Europeană a Tineretului 2015 și ne va vorbi despre drumul parcurs de orașul nostru în această competiție, dar și despre cum a primit marea veste la Maribor.

Al doilea invitat va fi Sandu Zsolt Szilveszter, reprezentant din partea Societății Studenților Europeniști cu care vom aborda subiectul premiului Nobel pentru Pace primit de Uniunea Europeană.

Tot în cadrul emisiunii va intra în direct și colega noastră Oana Alexa care ne reprezintă la dezbaterea Connect Euranet de la Parlamentul European din Bruxelles. Invitații dezbaterii sunt europarlamentarii Rainer Wieland (Germania), Sir Graham Watson (Marea Britanie), Richard Ashworth (Marea Britanie) și Hannes Swoboda (Austria). În a doua parte a emisiunii veți avea ocazia să ascultați în direct dezbaterea de la Bruxelles.

___________

Foto: Connect Euranet

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts