„Dublu sau nimic” la Polus Center din Cluj-Napoca

Din oraş

poza2_polus

O nouă rundă a jocului „Dublu sau nimic” a avut loc sâmbătă și duminică, 2 și 3 aprilie 2016, la Polus Center din Cluj-Napoca. Echipa Europa FM a fost prezentă în centrul comercial pentru a-i premia pe cei mai buni aruncători la țintă.

Concursul s-a desfășurat în intervalul orar 15:00-21:00 și a fost organizat după modelul jocului darts, participanții fiind nevoiți să arunce cu săgeți la țintă. Cercurile concentrice în care s-a aruncat conțineau diverse sume de bani: 50 lei, 100 lei, 200 lei, 250 lei și 300 lei. Fiecare participant a avut dreptul la două încercări. În cazul în care acesta nimerea un cerc câștigător, putea să-și dubleze suma, aruncând la o altă țintă. Fiecare rundă a durat 15 minute, astfel încât cei care doreau să câștige unul dintre premii puse în joc, erau nevoiți să-și aștepte rândul.

poza3_polus

Participanții au avut voie să ia parte o singură dată la acest joc, în caz contrar riscau să li se anuleze câștigul.

Cu toate că vârsta minimă de participare a fost 18 ani, la concurs s-au înghesuit și copiii care au vrut să vadă mascota concursului și să facă poze cu aceasta.

poza 1_polus

Cei care au dorit să arunce la țintă nu au fost puțini. Pe tot parcursul desfășurării jocului s-au format cozi interminabile, semn că românii au fost dornici de adrenalină, distracție și de a câștiga cea mai mare sumă pusă în joc.

Alina Hostinari / Sursa foto: Alina Hostinari

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts