Drumul către studiile în străinătate trece prin Cluj

Eveniment UBB Radio

European Education Fair, aflat la cea de-a doua ediție, va avea loc mâine și la Cluj. În cadrul evenimentului, tinerii interesați de continuarea studiilor în străinătate vor avea ocazia să discute cu reprezentanții celor mai cotate universități din spațiul european.

Workshop-ul va fi găzduit de Casa de Cultura a Studenților, în data de 24 februarie, începând cu ora 14:00.

Organizatorii evenimentului, EDvisory Education, alături de Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS), susține la European Educațion Fair workshop-ul „Drumul către studiile în străinătate”, destinat celor interesați de educația de peste hotare. Pe tot parcursul evenimentului absolvenți români din străinătate, la standul lor, vor răspunde la întrebările legate de educația primită peste hotare, modalitatea prin care tineri studenți și absolvenți români pot ajunge să studieze la universitățiile de renume, precum și despre motivele de a reveni în România după terminarea studiilor.

În cadrul acestui eveniment LSRS are scopul principal „promovarea drepturilor şi intereselor academice, profesionale, sociale şi culturale ale membrilor săi, precum şi de a facilita contribuţia lor la dezvoltarea României”.

Participarea la eveniment este gratuită și se realizează pe baza completării unui formular online.

Evenimentul va continua și la București între 26 – 27 februarie la Athenee Palace Hilton.

__________

Maria Ghere

Foto: euroguide.org

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts