Draga Olteanu Matei prezentă la cinema “Florin Piersic”

Din oraş Eveniment

Proiecția specială din această seară, “Cucoana Chirița”, a adus-o pe actrița Draga Olteanu Matei pe scena cinematografului “Florin Piersicdin Cluj-Napoca. Artista s-a bucurat de prezența celor aflați în sală și le-a povestit câteva dintre experiențele trăite în timpul filmărilor.

“Ca în fiecare an, Festivalul Comedy Cluj aduce cei mai cunoscuți monștrii sacrii ai cinematografiei”, a declarat la începutul evenimentului directorul Festivalului, Sorin Dan.

Actricța a urcat pe scenă, de unde le-a mărturisit iubitorilor de film că este încântată că se află la Cluj și că de fiecare dată revine cu drag la aici.

Organizatorii i-au pregătit actriței o surpriză, proiectând un material de aproximativ 15 minute despre rolurile pe care aceasta le-a interpretat de-a lungul carierei sale. “Scenele pe care le-am revăzut, nu le mai văzusem de mult timp. Mi-am adus aminte de fiecare moment filmat, de fiecare scenă. Iorga spune că dacă n-ai cuvinte ești prost. Eu nu am cuvinte să vă mulțumesc.”, a spus emoționată Draga Olteanu Matei.  

Filmul “Cucoana Chirița” este o comedie de moravuri şi satiră social lingvistică, mizând mereu pe efectul ridicol exterior, fără vreo aluzie la noua rasă de ciocoi semidocţi din epoca realizării filmului. Reacțiile spectatorilor nu au întârziat, iar astfel sala cinematografului “Florin Piersic” a fost gazda râsetelor clujenilor timp de 86 de minute.

_______________

Anca Baciu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts