Donează o carte de sărbători

Din oraş Eveniment

Evenimentul caritabil „Donează, cartea ta contează!” își propune să strângă cât mai multe cărți pentru a le oferi mai departe celor care nu își permit dar vor să citească.

Donatorii pot fi atât persoane fizice cît și juridice iar donațiile pot conține și cărți românești dar și cărți străine. Acest sunt destinate persoanelor din centre de plasament și centre after-school pentru copii defavorizați din Cluj Napoca. Scopul acestui demers este acela de a satisface nevoia de cunoaștere a persoanelor care locuiesc în centre slab dotate din punct de vedere al materialelor culturale.

Locația unde se colectează cărțile este La Gazette, str. Călăraşilor nr. 1, Cluj-Napoca, parc Cetăţuia, între 18 și 25 decembrie, iar pentru cei care vor să doneze un număr mai mare de cărți, sunt așteptați să trimită un e-mail iar Asociaţia culturală EvolArts se va deplasa la domiciliul lor pentru a ridica donațiile.

Toţi cei care donează primesc la locaţie o cană de ceai fierbinte din partea localului La Gazette şi un semn de carte folositor care să le aducă aminte de gestul lor.

Asociaţia culturală EvolArts s-a născut din dorinţa reprezentanţilor La Gazette de a oferi suport tinerelor talente, artiştilor locali şi naţionali, din diferite domenii.

___________

Oana Alexa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts