Donaţie record de medicamente pentru sinistraţi

Social UBB Radio

Compania farmaceutică clujeană Terapia Ranbaxy a donat medicamente de primă necesitate pentru spitalele localităţilor afectate de inundaţii. Valoarea donaţiei se ridică la suma de 700.000 RON (7 miliarde de lei vechi), anunţă Biroul media al Primăriei Cluj-Napoca.

Donaţia este alcătuită din antibiotice, antiinflamatoare, medicamente pentru afecţiuni cardiace şi polivitaminizante care vor ajunge, prin intermediul Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, în spitale din judeţele Botoşani, Neamţ, Bacău, Brăila şi Tulcea.

„Donaţia companiei Terapia Ranbaxy a depăşit necesităţile spitalului din Dorohoi, pentru care solicitasem iniţial ajutor. Acesta este motivul pentru care, prin filialele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, medicamentele oferite vor ajunge pe toată zona Moldovei şi în Dobrogea, la spitalele unde este cea mai mare nevoie de ele. Directorii acestor instituţii au fost foarte impresionaţi de acest ajutor şi mă bucur că noi clujenii ne-am mobilizat să îi ajutăm”, a declarat Simona Bratu, directorul filialei Crucea Roşie Cluj.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts