DJ-ul suedez Avicii, care a concertat la Untold 2015, a decedat

Cultură

Faimosul DJ suedez Avicii (28 de ani) a fost găsit mort vineri, 20 aprilie 2018. Până acum, nu a fost anunțată cauza morții acestuia. Pe rețelele de socializare au curs mesajele fanilor îndurerați, dar și ale artiștilor, care l-au cunoscut:

Calvin Harris: „O știre devastatoare despre Avicii, un suflet minunat, pasionat și extrem de talentat, care mai avea atât de multe de făcut. Sufletul meu este alături de familia lui. Dumnezeu să te binecuvânteze, Tim x”

David Guetta: „Ceva cu adevărat îngrozitor s-a întâmplat. Am pierdut un prieten cu o inimă așa de mare, iar lumea a pierdut un muzician incredibil de talentat. Mulțumim pentru melodiile tale frumoase, pentru timpul pentru care l-am petrecut împreună în studio, mixând împreună ca DJ sau doar bucurându-ne de viață ca prieteni. Odihnește-te în pace, Avicii!”

Avicii a participat la festivalul Untold, în 2015, când a reușit să adune peste 60.000 de persoane care i-au fredonat melodiile.

Tim Bergling, pe numele său adevărat, s-a născut la 8 septembrie 1989, în Stockholm, Suedia și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți dj ai lumii. În 2012 s-a clasat pe locul al 3 lea în topul „Top 100 DJs” publicat de revista Magazine.

– Bilț Teodora-Maria / Sursa fotografiei: Facebook Avicii

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts