Dimineaţa târziu: Tibi Fărcaş vorbeşte despre “Colosul cu Picioare de Hârtie” (audio)

Dimineaţa Târziu UBB Radio

Astăzi în Dimineaţa Târziu este invitat Tiberiu Fărcaş autorul cărţii Colosul cu picioare de hârtie. O istorie subiectivă şi ilustrată a presei scrise din Cluj-Napoca recent lansate la Cluj-Napoca.

“Am încercat radiografierea în mod cât mai complet şi corect a acestui domeniu (n.r. jurnalistic) în veşnica schimbare, iar în ultimii ani într-o schimbare  agresiv de rapidă. De ce subiectivă? Pentru că mi-a fost imposibil să mă detaşez total, să acopăr  20 de ani de domeniu agitat, dinamic, cu o obicetivitate germanică”, spune printre altele Tibi Fărcaş despre cartea sa.

În Dimineaţa Târziu vorbim  despre ideea de la care a pornit scrierea acesti cărţi, provocările şi momentele prin care autorul a trecut până ca aceasta să fie publicată.

Tiberiu Fărcaş s-a născut în 25 noiembrie 1970 la Cluj-Napoca. A lucrat în presă timp de 16 ani la publicaţiile Gardian Cluj, Indepedent Transilvania, Revista 7, Mediafax, Transilvania Sport, Ştirea, Pro Sport, Capital, Ziua de Cluj, CityNews. În prezent activează în domeniul comunicării. Cartea a aparut la editura Comunicare.ro şi Eikon.

Lăsaţi postate întrebările voastre autorului aici sau  pe idul de messanger ubb.radio şi pe paginile de facebook a UBB radio.

Cătlălin Nunu în Dimineaţa Târziu

EXCLUSIV : Tibi Fărcaş – un nou ziar lunar se lansează la Cluj-Napoca

Asculta interviul din Dimineaţa Târziu

[audio:http://radio.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2010/10/Interviu-Tibi-Farcas-despre-Colosul-cu-picioare-de-hartie-2.mp3]

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts