Dezbatere publică pentru funcția de prefect al Studenților din UBB

Educaţie UBB

Dezbaterea publică pentru funcția de prefect al studenților Universității Babeș-Bolyai va avea loc astăzi, 27 martie la ora 19.00. Evenimentul se va desfășura în sala Nicolae Iorga, clădirea centrală UBB.

Dezbaterea cu privire la alegerea noului prefect al studenților de la UBB a fost amânată potrivit unui comunicat remis de biroul de presă al Universității Babeș-Bolyai. Aceasta trebuia să aibă loc în data de 23 martie, însă din motive necunoscute cei trei candidați și-au retras participarea la dezbatere.

Prefectul studentilor, Andrei Ciubuc, a aflat că este invitat la această dezbatere din presă și a declarat că organizarea a lăsat de dorit. “Eu am aflat despre dezbaterea și despre participarea mea din presă, chiar de pe Stiri de Cluj. Nu mă anunțase nimeni despre o dezbatere. Joi seara între 17.00 si 19.00 am discutat cu organizatorul, dar el mi-a spus că a anunțat acțiunea în presă, fără a se gândi să mă sune ca să mă invite. Eu am unele obligații stabilite încă de la începutul săptămânii și nu îmi poate face el programul de pe o zi pe alta”, a declarat Andrei Ciubuc ntru stiridecluj.ro.

Cei trei studenți care s-au înscris în cursa pentru funcția de prefect al studenților de la UBB sunt: Mihai Bud, student senator în cadrul facultății de Teologie Ortodoxă, Torok Mark Adrian, doctorand și student senator de la linia germană,  în cadrul facultății de Istorie și Filozofie și Tolpas Botond doctorand și student la linia maghiară senator în cadrul facultății  de Drept.

Dezbaterea va fi transmisă live pe democratieubb.

___________________

Lavinia Mădălina Vîtcă

Laura Țaran

Foto: arhivă UBB Radio

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts