Despre cum să te baţi singur…

Sport UBB Radio

CFR Cluj a pierdut, marţi seara, cu scorul de 2-3, partida susţinută în deplasare, pe Allianz Arena, în compania formaţiei Bayern Munchen, în cadrul etapei a III a a grupei E a Ligii Campionilor.

Echipa din Gruia a intrat bine în meci. Din titanul fotbalului european a rămas pe teren doar numele. Cadu marchează în minutul 28 după un corner executat de DeZerbi. Toate merg strună până…până în minutul 32 când acelaşi Cadu deviază involuntar un şut expediat  de Kroos, şut care întră în poarta lui Stăncioiu şi tabela indică 1-1.

6 minute mai târziu, nemţii execută un corner de pe partea dreaptă, minge în loveşte pe Panin şi întră în proprie poartă. Al doilea autogol într-o singură repriză.

După pauză Bastos este înlocuit cu Hora în minutul 56, iar Traore cu Bjelanovici în minutul 76, elevii lui Cîrţu încearcă, însă…însă în minutul 77 Stăncioiu respinge o minge, pe care Mario Gomez o trimite în poarta goalkeeper-ului român, pentru 3-1.

Culio reduce din diferenţă, în minutul 86 printr-un şut din centrul careului şi stabileşte scorul final de 2-3 .

Un scor nedrept, un Bayern, care era de bătut, fără Ribery, Van Bommel, Robben şi Klose, pe care feroviarii clujeni i-ar putea întâlni în partida retur, au lăsat CFR-ul cu 3 puncte, în grupa E, la egalitate cu FC Basel care a învins Roma pe Olimpico cu, 3-1.

Clujenii îi vor întâlni din nou pe bavarezi, pe 3 noimbrie la Cluj, în următoarea etapă a grupei E a Ligii Campionilor.

___________

Cristina Salvan

Foto: cfrmania.gsp.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts