Deschiderea oficială a „Comedy Cluj” nu a reuşit să umple sala cinematografului „Florin Piersic”

Din oraş Eveniment

„Comedy Cluj” şi-a deschis azi, 14 octombrie, porţile, însă deschiderea oficială nu a fost tocmai un succes, deoarece sala cinematografului „Florin Piersic” a rămas cu scaune fără spectatori.

Ceremonia de deschidere a început la ora 19:00, iar discursul inaugural a fost ţinut de directorul Festivalului, Sorin Dan. Acesta a precizat că ediţia din acest an a festivalului este bazată pe “comedy-drama”

În deschiderea festivalului a fost prezentat filmul “Defendor”, avându-l ca actor principal pe Woody Harlesson.  De asemenea, tot în deschidere a fost prezentat şi juriul, format din cinci membri: Dennis Dreith – compozitor de muzică de film, Rolf Rudiger Hamacher critic de film, Noel Witts – critic de teatru pentru BBC, Roger Grosvoldjurnalist și critic de film şi Matjaž Javšnik- actor si comediant de origine slovenă.

„Ne dorim ca lumea să perceapă comedia nu ca un gen lejer, ci ca un gen util al artei. Această ediţie vă promite multe zâmbete, haz, dar şi lacrimi de te-apucă râsul-plânsul”, a mai precizat directorul Festivalului, Sorin Dan.

Programul pentru ziua de mâine îl găsiţi pe site-ul Comedy Cluj

 _____________

Anca Baciu

Foto: imdb.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts