Delahoya 2012 – mai aproape de public

Divertisment Eveniment

Anul acesta, festivalul de muzică electronică Delahoya, a ajuns la cea de-a 16-a ediție, iar cu ocazia acestei aniversări, a venit cu ceva nou pentru public.
Festivalul va avea loc în perioada 25-27 mai în parcarea de la Polus Center, Cluj-Napoca, iar intrarea va fi permisă doar persoanelor majore. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, iar prețul acestora este de 25 lei pentru deținătorii de StudCard. Pentru cei ce le vor achiziționa la locație după ora 00:00, prețul va fi de 35 lei.

În datele de 25 și 26 mai, de la orele 22.00, vor concerta Asem Shama, Rashah Petrovici, Shlomi Aber, Matthew Hoag, Just Dlight, respectiv, Deekline, Șuie Paparude, Horace Dan D., Robbie Jay, Hamvai PG & Julian, Vicky Montefusco și Filipash.
De asemenea în aceleași zile, elementul nou constă în organizarea de către Frăția Shto, a unui concurs de streetball 3×3, iar cei pricepuți la mânuirea mingii de baschet sunt invitați să se înscrie până în seara asta la adresa fratia.shto@yahoo.com. Concursul se va desfășura între orele 10:00-18:00. Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.delahoya.info.ro.
Această ediție aduce nou şi apropierea de public. Dacă în alți ani festivalul a avut loc într-o singură seară, anul acesta are loc în două seri, iar în 27 mai se va merge în Cartel Club, unde intrarea este 10 lei. Un alt nou concept este Workshop-ul, special amenajat într-un cort diferit,  loc în care se întâlnește o varietate de arte, din domenii ca foto, fashion, muzică sau tatoo. Aici vor fi demonstrații live care presupun interacțiune, din care ambele părți vor avea de câștigat.
____________
Roxana Hiriș
Cristina Hosu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts