Decât o revistă vine la UBB

Educaţie UBB

Trei reprezentanți ai publicației Decât o revistă vor discuta cu studenții despre jurnalismul narativ. Evenimentul este organizat de Departamentul de Jurnalism al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și va avea loc vineri, 23 noiembrie, începând cu ora 12:00, în Amfiteatrul 101 al FSPAC.
Oameni de bază ai revistei le vor prezenta studenților cum se scriu povești de impact. În cadrul întâlnirii, cei prezenți vor avea posibilitatea de a purta discuții deschise pe marginea subiectului, cu invitații.
Cristian Lupșa, editorul revistei, a lucrat în Washington, D.C la un program de training pentru Committee of Concerned Journalists, a contribuit la ediţia a doua a cărţii The Elements of Journalism. a scris şi editat la cotidianul Christian Science Monitor în Boston, MA. În România a  fost senior editor şi apoi colaborator la Esquire și Tabu.
Lavinia Gliga este senior editor și unul dintre membrii fondatori ai revistei. A fost reporter și apoi editor la Esquire România, Marie Claire și Tabu. Acum se ocupă exclusiv de DoR, coordonând, editând și scriind povești dintre cele mai variate.
Adrian Lungu, redactor la revista DoR, a fost coordonator editorial al portalului de afaceri europene EurActiv.ro. În 2006, a primit un ‘Postgraduate Certificate in Contemporary European Studies’ de la Universitatea din Birmingham, Marea Britanie, în urma câştigării unei burse Chevening. De-a lungul timpului a scris pe teme de politică internă şi internaţională, economie, mediu, energie, educaţie, cultură.
Decât o Revistă este o publicație trimestrială care abordează o paletă largă de subiecte din România zilelor noastre, îmbinând scriitura cu fotografia. Publicația își declară cititorii ca fiind inteligenți și curioși.
_______________
Ioana Gale

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts