Dani Alves devine cel mai decorat fotbalist din istorie

Sport

După învingerea asupra Monaco, Paris Saint-Germain au devenit campionii Franţei, iar Alves a creat istorie, devenind cel mai decorat fotbalist din istoria jocului.

Dani Alves, în vârstă de 34 de ani, a adăugat o medalie a Ligue 1 la colecția sa deja impresionantă, depășind fostul fundaș Paris Saint-Germain și Barcelona Maxwell, în ordinea de aur.

Brazilianul full-back Maxwell era cel mai de succes jucător al clubului de fotbal PSG, când a ridicat Cupa franceză cu colegii săi de la Paris Saint-Germain în luna mai a anului trecut, dar, din moment ce Alves să mutat la Paris, acesta a detronat colegul Brazilian de pe locul întâi.

Dani Alves a înscris un gol fantastic pentru Paris St Germain, Djibril Sidibe a marcat primul, dar Alves a egalat de la 35 de metri înainte ca Adrien Rabiot să marcheze golul câştigător pentru PSG.

El are la moment trei trofee din Liga Campionilor, șase titluri La Liga și cinci Copa del Rey, precum și o medalie câștigătoare Seria A și câteva cupe UEFA din timpul sau la Barcelona, Juventus și Sevilla.

– Daniel Agapi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts