Curse noi spre Tunisia, Luton și Constanța de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca

Administraţie Din oraş

Pasagerii vor avea posibilitatea să opteze din luna aprilie pentur noi curse interne și internaționale cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Începând cu data de 15 aprilie 2011 vor fi reluate cursele charter spre Tunisia. Reluarea zborurilor este o reuşită comună a Aeroportului, a companiei Seven Air şi a tour-operatorilor care, prin eforturi deosebite, având în vedere situaţia geopolitcă anterioară din nordul Africii, asigură această destinaţie turistică.

Tot din acest sezon estival vor fi operate câte trei zboruri noi săptămânale pe destinaţiile Cluj-Napoca – Constanţa şi retur, precum şi Constanţa – Cluj-Napoca – Luton, de către compania aeriană Medalion Air.

„Avem de a face cu destinaţii noi dar şi reluarea curselor estivale spre destinaţii turistice tradiţionale, cum sunt cele spre Tunisia. Acest fapt vine ca o recunoaştere şi o completare a investiţiilor realizate de către administraţia judeţeană în dezvoltarea Aeroportului, care în acest moment are o creştere constantă din punctul de vedere al tuturor indicatorilor”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts