Cupa Liceelor și streetball pentru clujeni

Din oraş Educaţie

Competiţia sportivă „Cupa liceelor”, organizată de Fundaţia Civica, desfășurată în cadrul Zilelor Municipiului, va reuni 400 de elevi clujeni.

La întrecerea sportivă, care începe la Baza Unirea, din Mănăştur, vineri, 20 mai, vor participă 27 de echipe a câte 15 jucători. Competiţia va continua cu optimile în 30 şi 31 mai, iar semifinalele şi finalele vor avea loc la Sala Sporturilor în 7 și 8 iunie. Clujenii se vor putea bucura, la finalul competiției, de un meci demonstrativ cu selecţionata foştilor fotbalişti împotriva selecţionatei profesorilor de sport de la cele 27 de licee participante.

La baschet va avea loc o competiţie de streetball la Sala Sporturilor între 2-3 iunie, de la 10 dimineaţa.

„Vom aduce la Sala Sporturilor special două terenuri sintetice pentru campionatul de streetball, la 5 categorii. Toţi copiii pot participa, se pot face chiar şi trupe „de la bloc” a câte 4 jucători, 3 titulari şi o rezervă. 26 mai 2011 e data limită pentru înscrieri.”, a precizat Mircea Cristescu, președintele executiv al echipei U Mobitelco.

De asemenea, pe platoul Sălii Sporturilor va avea loc un concurs de ciclism rutier pentru copii, duminică, 29 mai, de la ora 9.00. urmat de demonstraţii ale Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Jandarmeriei.

___________

Ana Giol

Foto: ziarelive.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts