Content++, concurs organizat la Departamentul de Jurnalism al FSPAC

Din oraş

Departamentul de Jurnalism din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) organizează concursuri pentru studenții de la comunicare, jurnalism, arte sau chiar informatică și inginerie. În perioada 29-30 mai se desfășoară concursul Content++ iar Sesiunea de comunicări științifice „Media și societate: Reprezentări și fenomene curente” va avea loc între 29-30 mai.

Content++ este un concurs care are în vedere crearea de conținuturi digitale interactive, care să atragă interesul publicului. Secțiunile la care studenții se pot înscrie sunt următoarele: Online Long-form Writing și Multimedia Story, Data Journalism și Information Visualisation, Interactive Storytelling și Social Media Integrated Storytelling, Integrated Journalism și Online Radio Journalism și Innovative Online Content Publishing.

Proiectele se vor înscrie în competiție (cu mențiunea CONTENT++ în titlul e-mail-ului) prin transmiterea titlului, autorilor, link-ului și secțiunii (dintre cele de mai sus) pe adresa flavia.taran@fspac.ro. Termenul limită pentru înscriere este de 31 martie 2017.

La Sesiunea de comunicări științifice MEDIA ȘI SOCIETATE: Modele, reprezentări și fenomene curente pot participa studenți din domeniile: Jurnalism, Comunicare și Media, în special cei din anii terminali (de la nivel licență și master) și doctoranzii care elaborează cercetări în acest domeniu.

Pentru înscriere, studenții trebuie să trimită pe adresa meza@fspac.ro numele complet, anul/programul de studiu, facultatea, universitatea, titlul cercetării/prezentării, un rezumat de maxim 500 de caractere și numle coordonatorului cercetării (după ce au obținut în prealabil acordul acestuia). E-mail-ul trebuie să aibă titlul SESIUNEA DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE. Termenul limită pentru înscriere este 31 martie 2017. Lucrarea/cercetarea trebuie finalizată până în 29 mai si printată într-un exemplar pentru comisia de evaluare.

Se acceptă înscrieri în limbile română, engleză, maghiară și germană. Diplomele se vor acorda pentru: cea mai bună prezentare, cea mai bună cercetare, cel mai promițător subiect.

Mai multe informații se regăsesc aici: http://fspac.ubbcluj.ro/jurnalism/zilele-culturii-media/

– Iulia Magyari / Sursa fotografiilor: ziuadecj.realitatea.net, fspac.ubbcluj.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts