Conferința PR de festival

Eveniment

image1

Echipa Idei faine, o mână de studenți din cadrul Universității Babeș-Bolyai, au organizat ieri, la Bastionul Croitorilor, o conferință pe tema PR de festival, intitulată “Întâlnire cu oameni faini”.

Timp de două ore, cei aproximativ 30 de tineri studenți i-au ascultat pe cei cinci speakeri, fiindcă unul dintre ei nu a putut ajunge din diverse motive, ei fiind oameni de comunicare ale celor mai iubite festivaluri din Cluj-Napoca. Aceștia au fost: Andi Vanca – PR Manager Electric Castle, Alex Pop – Co-fondator Duruşa Summer Hills şi Road Runner Society, Dora Mircea-Radu – Communications specialist Photo Romania Festival şi Zilele Culturale Maghiare, freelancer, Aranka Takacs – coordonator al departamentului de promovare Comedy Cluj şi Horea Marc – Director Tehnic Jazz in the ParkFiecare PR a propagat evenimentul în mod diferit,  precum zicea și Horea Marc.

În ceea ce privește organizarea evenimentului, aceasta a fost prima conferință de acest gen, unde s-au adunat și întâlnit oameni faini de festivaluri. Întâlnirea este considerată, de către Dora Mircea-Radu, „o idee foarte faină și foarte utilă pentru studenți pentru că nu au ocazia, foarte des, să vadă sau să audă sau să înțeleagă din interior cum se întâmplă comunicarea unui festival”.

Nu doar invitaților le-a plăcut ideea evenimentului, dar și participanților, cărora li s-a părut interesant faptul că a fost concentrat pe o anumită idee, aceea de PR de festival.

Nu în ultimul rând, și organizatorii se declară mulțumiți și plăcut surprinși de prezența studenților și felul în care a decurs întâlnirea.

Acest eveniment a fost posibil datorită susținerii Com’On Cluj, Gutenberg și a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, accesul fiind gratuit.

Cătălin Nistor / Sursa foto: Loredana Bertișan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts