Conferința ,,FSPAC Speak-Up”- un eveniment dedicat primilor pași în dezvoltarea carierei

Eveniment UBB

Conferința “FSPAC Speak-Up”, dedicată dezvoltării în carieră se desfășoară în perioada 4-5 martie în sala 101 din clădirea principală a Facultații de Stiințe Politice Administrative și ale Comunicării, cu scopul informării participanțiilor despre oportunitățile de formare personală și profesională din Cluj-Napoca.

Evenimentul găzduieste zece speakeri: Corina Rotar, Paul Lăpușan, Răzvan Cherecheș, Adrian Chereji, Andrei Țigănaș, Ioan Hosu, Ioana Iancu, Cătălina Ciolan, Diana Dragomir, Călin Biriș. La eveniment vor participa și foști studenți ai FSPAC, dornici de a-și exprima propriile experiențe profesionale care au avut impact asupra dezvoltării personale. Persoanele interesate trebuie să completeze un formular de înscriere online, intrarea fiind liberă.

După încheierea programului din data de 4 martie participanții au acces gratuit în Q Café, locația pentru petrecerea de după și totodată reduceri la diferite băuturi pe baza mapelor primite la eveniment. Conferința ,,FSPAC Speak-Up” se află la prima ediție.

Adela Coriteac/Sursa fotografiei: Facebook/FSPAC Speak up 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts