Concursul “Europa jurnaliştilor din amfiteatre” a ajuns la cea de-a treia ediţie

UBB UE

Reprezentanţa Comisiei Europene în România propune şi în acest an o nouă ediţie a concursului “Europa jurnaliştilor din amfiteatre”, având ca temă domeniul afacerilor europene.

Programul “Europa jurnaliştilor din amfiteatre” se adresează studenților, masteranzilor şi doctoranzilor înscrişi la facultăţile cu profil jurnalistic din România. Concursul a fost prezentat astăzi la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.

Tot ceea ce trebuie studenţii să facă e să realizeze un reportaj audio, video sau online pe subiecte europene şi astfel pot câştiga vizite de studiu la Bruxelles, dar și echipamente utile în activitatea jurnalistică.

Tema celei de-a treia editii se referă la acele aspecie din domeniul afacerilor europene care reprezintă un subiect de interes pentru cetăţeni. Termenul limită pentru trimiterea reportajelor este 11 mai 2012.

De asemenea, cele mai bune proiecte vor fi oferite canalelor audiovizuale şi online centrale sau locale, ca material ilustrativ în diferite emisiuni sau secţiuni de profil.

Comisia concursului este formată din jurnalişti de prestigiu din domeniile audiovizual şi online specializaţi pe teme europene şi din experţi ai Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Scopul programului „Europa jurnaliştilor din amfiteatre” este acela de a oferi studenţilor posibilitatea de a decide ce anume reprezintă un subiect de interes în domeniul comunicării pe teme europene pentru cetăţeni.

Citeşte şi Studenţii de la Catedra de Jurnalism sunt marii câştigători la concursul naţional Europa jurnaliştilor din amfiteatre

___________

Oana Alexa

Foto: Călin Creţu

Comments :1

  • Combina frigorifica

    Perfecta dreptate. Mi-a adus aminte de :”I don’t want to achieve immortality through my work. I want to achieve it through not dying.”

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts