Concert caritabil “Pentru un zâmbet de copil” la Cluj

Eveniment UBB Radio

Emeric Imre şi alte nume mari ale folkului clujean vor susţine în 20 mai, de la ora 18 în sala de spectacole a cercului Militar un concert caritabil pentru o oferi un zâmbet de 1 iunie.

Evenimentul face parte din proiectul “Pentru un zâmbet de copil” derulat de Clubul Soroptimist International Cluj-Napoca.  Astfel, 40 de copii de la Secţia de Oncopediatrie a Institutului Oncologic din Cluj-Napoca şi 50 de copii, cazuri sociale de la grădiniţa cu program săptămânal “Licurici” se vor bucura de o zi de 1 iunie specială.

Concertul caritabil va fi asigurat de Emeric Imre, Ionuţ Mangu, Ioan Onisor (cu grupul Autograf), Mihai Călian, Liviu Bocaniala, Magda Puskas şi Valentin Moldovan, Florin Toloarga, Cătălin Pop şi Mirona Paşcu. Participanţii vor contribui în mod direct la bucuria copiilor prin cumpărarea biletelor. Acestea costă 20 lei, respectiv 15 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, şi vor putea fi achiziţionate de la sediul Studcard.

Clubul Soroptimist International Cluj-Napoca, înfiinţat în 1996 este componentă a Fereraţiei Europa, în cadrul Uniunii SOROPTIMIST International şi dezvoltă proiecte şi acţiuni în vederea întăririi spiritului soroptimist de prietenie, toleranţă, pace şi implicare în problemele comunităţii la diferite niveluri.

Alina Mihuţ

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts