Conceicao: „Nu mă sperie Timişoara”

Sport UBB Radio

Antrenorul echipei CFR, Antonio Conceicao, este optimist în ceea ce priveşte meciul de mâine cu FC Timişoara şi nu se declară impresionat de forța echipei adversareAntrenorul echipei CFR, Antonio Conceicao, este optimist în ceea ce priveşte meciul de mâine cu FC Timişoara şi nu se declară impresionat de forța echipei adversare.

Tehnicianul a declarat că din punct de vedere matematic, echipa sa are şanse să câştige titlul. Antrenorul portughez al clujenilor își arogă meritul de a fi schimbat fața echipei de când o antrenează. Lusitanul nu ştie dacă va mai continua la Cluj, după finalul campionatului, totul ramâne la latitudinea oficialilor.

„Lucrurile nu erau deloc uşoare nici când am venit aici.  CFR era la 7 puncte de lider, iar lucrurile nu mai depindeau exclusiv de munca noului staff tehnic.  Cu privire la aceste obiective, lucrurile nu sunt deloc uşoare. În viitor va trebui să întrebaţi conducerea dacă va continua şi în sezonul următor cu mine”, a declarat Toni Conceicao.

Mijlocaşul Ricardo Dani nu este nici el impresionat de moralul ridicat al bănăţenilor şi spera la o victorie categorică.

Ingrid Gozner

Foto: Otilia Chiş

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts